Ova veb stranica koristi kolačiće. Saglasni ste sa tim ako nastavite da koristite ovu veb stranicu. Ok Više informacija

METALNE MREŽE, ŽICE

 

Od osnivanja 1996. godine SMM RODA COMPANY D.O.O je kontinuirano povećavala ponudu najkvalitetnih metalnih mreža u Srbiji i regionu. U našoj ponudi se nalaze navedene vrste metalnih mreža.

 

KATALOG METALNIH MREŽA

 

 

 

Pogledajte Ceo asortiman na SAJTU www.metalnemreze.com

 

1. PUNKTOVANE - proizvodnja od kvalitetne pocinkovane žice. Punktovane mreže su dostupne različitih dimenzija, veličina i oblika. Koriste se u poljoprivredi, građevinarstvu, saobraćaju, hortikulturi, ishrani, rudarstvu itd.

 

2. POCINKOVANE - u skladu sa standardima kvaliteta. Pocinkovane mreže u toku proizvodnje prolaze kroz postupak blage antikorozivne zaštite u kom se gvožđe potapa u rastopljeni cink. Koriste se između ostalog u poljoprivredi, građevinarstvu itd.

 

3. GALVANIZOVANE - elektrohemijski proces zaštite metala putem elektrolize da bi se metal presvukao tankim slojem otpornijeg materijala. Galvanizacija metala se koristi za više namena, a jedna od njih je da bi se sprečila korozija.

 

4. ALUMINIJUMSKE - veoma lagan metal, lak za oblikovanje što ovaj proizvod čini odličnim za stambene i poslovne objekte. Aluminijumske mreže su pletene od kvalitetne žice u raznim dimenzijama.

 

5. PLASTIFICIRANE - Nakon obrade žice, prvo se nanosi ravnomeran sloj praha koji se u procesu zagrevanja dovodi u polutečno stanje. Mreže su upakovane u kvalitetnu foliju kako bi se sprečila oštećenja u transportu i skladištenju.

 

6. ŽIČANA SITA - od čelične žice velike zatezne čvrstoće preko 1500 N/mm2. Žiičana sita se izrađuju različiitih dimenzija.

 

7. PČELARSKE - sita raznih dimenzija. Metalne mreže su sastavni deo opreme za rad u proizvodnji meda. Mreže za podnjače su proizvedene od najkvalitetnije galvanizovane žice.

 

8. PROHROMSKE - nerđajuće mreže proizvedene u skladu sa AISI standardom kvaliteta. Koriste se u prehrambenoj industriji, pčelarstvu za podnjače, sakupljanje i skidanje polena itd.

 

9. PLETIVO (heksagonalno / Univerzal) - koristi se za ograđivanje placeva, stambenih i poslovnih objekata kao i industrijskih i proizvodnih pogona. Zbog svoje niske cene često se koristi kao privremena ograda u toku izvođenja građevinskih radova na parceli koja se ograđuje.

 

10. ŽICE - Pocinkovana žica se proizvodi prema DIN 1548 standardu. Upotrebljava se za izradu univerzalnog žičanog pletiva, bodljikave žice, bigovanog pletiva itd. Druga upotreba je u poljoprivredi za podizanje vinograda, zasade brusnica, pčelarsku opremu.

 

 

 

 

PLASTIČNE MREŽE

 

Plastičnene mreže proizvedene po Engleskoj "NETLON'' tehnologiji, ISO 9000 standardu.
Inovativni proizvodi povećavaju produktivnost. Koriste se u poljoprivredi, građevinarstvu, hortikulturi, pčelarstvu, pakovanju itd.

 

 

AGRO MREŽE imaju primenu u poljoprivredi: mreže za zasenu, mreže za krastavce, mreže za piliće, mreže protiv ptica, mreže za zaštitu sadnica itd.

 

GRAĐEVINSKE MREŽE imaju primenu u građevinskoj industriji: mreže, zaštitne za gradilišta, mreže za ograđivanje, mreže za skele itd.

 

MREŽEE PROTIV INSEKATA za porodične objekte i poslovni prostor, raznih dimenzija, boja i kvaliteta.

 

NOVO - Grčke plastične mreže od livene plastike 3mm x 3mm, 250gr/m2 protiv insekata, za propolis - pčelarstvo, za zaštitu mladog drveća u voćnjacima od glodara, itd ...

 

Download kataloga - Plastične mreže.pdf

 

 

 

MREŽE SA ČIČAK TRAKOM

 

RODA mreže sa čičak trakom već godinama dokazuju kvalitet na tržištu. Mreže sa čičak trakom su proizvedene od kvalitetnog poliestera. Kompletan asortiman RODA mreža obuhvata i dodatne / rezervne čičak trake za dugogodišnje korisnike proizvoda. RODA mreže  pružaju dugoročnu zaštitu od insekata.

 

 

- lako se montiraju ''EASY-ON'' sistem
- lako se uklanjaju EASY-OFF sistem (čičak traka se uklanja sa stolarije) - Maksimalna temperatura pranja do 30 stepeni
- Za višekratnu upotrebu
- Lak protok svežeg vazduha
- Dostupnost svih potrebnih delova i

alata za montiranje i kvalitetno održavanje mreže

 

Download kataloga - Mreže sa čičak trakom.pdf

 

 

 

FIBER MREŽE

 

Fiber mreža je proizvedena od staklenih vlakana visokog kvaliteta, u skladu sa CE, TUV, ITB, ETAG04 i ISO9001:2000 standardima kvaliteta.

 

 

U toku procesa proizvodnje stakleno predivo je presvučeno silikonskim mrežastim nanosom, sa dužim rokom trajanja. Fiber mreže su pakovane u rolne dužine 30m. Veliki izbor boja i dimenzija. Materijal: Lagan, ekonomičan, nezapaljiv, ne rđa. FAGE fiber mreže se koriste prilikom izrade komarnika za stambene ili poslovne objekte jer nude dobru transparentnost, lako čišćečnje i dug vek trajanja.

 

Download kataloga - Fiber mreže.pdf

 

KATALOZI 2020